top of page

Programma

Het laatste boekje van het jaar, we hebben ons geamuseerd tot nu toe en doen er alles aan om in schoonheid af te sluiten. We rekenen op jullie enthousiasme in de laatste rechte lijn naar groot kamp!

Groetjes, jullie leiding xxx

20 april: geen scouts (Iron Ape)

Geen vergadering deze week, maar we hebben iets veel spannender gepland: onze allereerste open air, Iron Ape! De langverwachte vervanging van brainstorm!🎉

 

27 april: 15u-18u  — Scouts Lauwe x USA

Howdy, deze middag staat de volledige werking in teken van de USA. Doe alvast die jeansbroek aan en oefen je beste Amerikaanse accent!

 

1 mei: BBQ

Op 1 mei is er geen vergadering. We organiseren onze jaarlijkse BBQ en minivoetbaltoernooi! Hopelijk komen jullie allemaal naar de BBQ, meer informatie volgt nog.

 

4 mei: 15u-18u - De Mol

De mol wordt volgende week ontmaskerd, maar de enige mol die ertoe doet is die in de scouts. Vertrouw niemand, wie praat die gaat, vandaag gaan we op zoek naar de mol!

 

11 mei: 14u-18u — fietsvergadering

Opgelet! Onze volgende vergadering wordt een fietsvergadering ter voorbereiding op ons zomerkamp. 🚴‍♂️ Zorg ervoor dat iedereen om 14:00 uur aanwezig is en zijn/haar fiets meeneemt!

RO-DA-NI-AAAAAAA

 

18 mei: 15u-18u — Stadsspel

Nog eens een goed klassiek stadsspel, MAAAAR met een twist. Kom dus allemaal met de fiets!!

Tip: neem een komkommer mee

25 mei: 15u-18u

Kom allemaal met de fiets, want vandaag wanen we ons even in de Tour. Wel die van Tietema uiteraard!

 

1 juni: 15u-18u - waterspelletjes

Spitter spetter spater, lekker in het water, ik ga nog niet naar huis, ik kom een druppel later… Weer of geen weer, neem vandaag je zwembroek mee!

 

8 juni: 15u-18u - survival

Verkenners lauwe go into the wild… Vandaag leren we de beste overlevingstechnieken iin het survivalspel!

 

15 juni: 15u-18u - Surprise

Vandaag is de laatste vergadering van het jaar. Wat we zullen doen houden we nog even geheim, maar vertrouw ons, het zal de moeite zijn. Afkomen dus!

 

22 juni: daguitstap

Bereid je voor op een toffe daguitstap! We hebben nog niet alle details, maar het wordt zeker een avontuur om naar uit te kijken. Binnenkort volgt meer informatie over de bestemming en activiteiten. Hou de agenda dus vrij!

 

29 juni: geen scouts

 

 

Het einde van een hoofdstuk nadert, maar de herinneringen die we hebben gemaakt zullen voor altijd blijven bestaan. Met trots kijken we terug op de avonturen die we hebben beleefd, de grenzen die we hebben verlegd en de vriendschappen die we hebben gesmeed. Bedankt voor jullie enthousiasme, toewijding en onvermoeibare inzet gedurende deze periode. Hoewel dit boekje zijn laatste pagina bereikt, is onze reis nog lang niet voorbij. Hopelijk zien we jullie allemaal terug op het legendarische fietskamp!

 

Groetjes

Olivier, Niels, Vital en Berend

Verkenners

Bij de gidsen en verkenners (14 - 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden. In hun 'parlement' maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

IMG_0469.jpg

Uniform

Eens Verkenner ben je oud genoeg om te weten hoe belangrijk ons uniform is.We vragen dan ook om naast het sjaaltje ook het officiële scoutshemd met trots te dragen. De sjaaltjes van Scouts Lauwe zijn herkenbaar aan hun groene kleur met gele rand én zijn verkrijgbaar bij de Scouts zelf, terwijl de scoutshemden te verkrijgen zijn in de Hopperwinkel en online. Velen dragen vanaf dan ook de groene scoutsshort / scoutsrok. Alhoewel dit vrijblijvend is raden we dit sterk aan.

115
leden

46
jaar

213 oud-
leiders

websitebezoekers

17
landen bezocht

18
leiders

bottom of page