Programma

JONGVERKENNERS!
Jullie nieuwe leiding groet u ! Tip: hou dit jaar al je zaterdagen vrij en kom (met uniform) naar de scouts, want het wordt een jaar om U tegen te zeggen! Dat mag wel vonden we, door het gemiste semester van vorig jaar hebben we wat in te halen. We zijn dus van plan om dit jaar onvergetelijk te maken (binnen de de bubbels/coronamaatregelen natuurlijk).

Hieronder het programma:

ERROR 404: nog geen planning momenteel aangezien we nog niet weten wannneer de scouts opnieuw doorgaat voor de JVK :/

Jongverkenners

Hier gaan we verder dan het spel. Ze verkennen de natuur, leren bepaalde technieken aan om bv. hun eigen potje te koken, om een tafel in elkaar te steken met wat touw en een paar balken(=sjorren), zelf de handen uit de mouwen steken,…. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

Uniform

Eens jongverkenner ben je oud genoeg om te weten hoe belangrijk ons uniform is.We vragen dan ook om naast het sjaaltje ook het officiële scoutshemd met trots te dragen. De sjaaltjes van Scouts Lauwe zijn herkenbaar aan hun groene kleur met gele rand én zijn verkrijgbaar bij de Scouts zelf, terwijl de scoutshemden te verkrijgen zijn in de Hopperwinkel en online. Velen dragen vanaf dan ook de groene scoutsshort / scoutsrok. Alhoewel dit vrijblijvend is raden we dit sterk aan.

18 leiders

118 leden

15 landen bezocht

43jaar

206 oudleiders

websitebezoekers

Scouts 'De Vlaschaard' Lauwe

Since 1977

©  Scouts De Vlaschaard Lauwe

2020 - Jaron Dewitte