top of page

Jins

Als jin heb je de tijd van je leven. Samen met je medejins bepalen jullie zelf hoe jullie jaar eruitziet. Jullie halen alles uit de kan tijdens het laatste jaar als lid. Op buitenlands kamp, gekke projecten op poten zetten. En je klaarmaken om leiding te worden.

Programma

takteken_jins-loodsen_hr_rgb.png

Dag liefste prottertjes van me

 

Wij zijn natuurlijk al volop bezig met ons jinjaar maar toch hartelijk welgekomen in het beste jaar uit jullie scoutscarrière :). We zetten samen de leukste acties op poten en werken ons het apelazarus om er een prachtreis van te kunnen maken. Ik maak geen programmaboekje aangezien onze groep het ideale communicatiemiddel is.

 

 

Wel maak ik graag gebruik van deze jinpagina om onszelf voor te stellen aan alle geïnteresseerden:

 

Dag ouders, leden, sympathisanten

Ik presenteer u de energieke Jins van'22-'23: Pablo, Alida, Margot en Joëlle. En bende die niet afgeschrikt wordt door hard werk.

Wij organiseren doorheen het jaar een aantal acties en evenementen voor jong en oud om onze jinreis te sponseren. De Jins kunnen ook ingezet worden op tal van evenementen zoals babyborrels, personeelsfeesten, ga zo maar door. Kortom, geen werk is ons te veel. Kan je hulp gebruiken en steun je daarbij graag onze jinreis? Contacteer me gerust op het nummer

+32 484 65 68 48.

Hopelijk tot snel!

 

Pablo, Alida, Margot, Joëlle en Nore

Uniform

Eens Jins ben je oud genoeg om te weten hoe belangrijk ons uniform is.We vragen dan ook om naast het sjaaltje ook het officiële scoutshemd met trots te dragen. De sjaaltjes van Scouts Lauwe zijn herkenbaar aan hun groene kleur met gele rand én zijn verkrijgbaar bij de Scouts zelf, terwijl de scoutshemden te verkrijgen zijn in de Hopperwinkel en online. Velen dragen vanaf dan ook de groene scoutsshort / scoutsrok. Alhoewel dit vrijblijvend is raden we dit sterk aan.

118 leden

45 jaar

209 oudleiders

websitebezoekers

16 landen bezocht

20 leiders

bottom of page